Friese Kunstroute | Friesland

Nieuws

Inschrijving voor kunstrûte 2019 geopend.

« Terug naar overzicht

 
 

Inschrijving voor Keunstrûte geopend
 
Winsum - Volgend jaar 25 en 26 mei is de tiende editie van Keunstrûte Littenseradiel. Deelnemers kunnen zich vanaf nu tot 1 januari inschrijven.
 
Uitnodiging inschrijving
De organisatie van Stichting Keunstrûte Littenseradiel nodigt kunstenaars en amateurkunstenaars, die woonachtig zijn in het gebied van de voormalige gemeente Littenseradiel, van harte uit om deel te nemen aan deze tiende editie in de Greidhoeke. Je kunt je vanaf nu aanmelden via het formulier op de website. De organisatie stelt het op prijs dat de deelnemers volgend jaar ook wat extra aandacht aan de jeugd gaan schenken door het bezoek ook voor hen aantrekkelijker te maken.
Inschrijven als deelnemer kan tot 1 januari 2019 via het inschrijfformulier op de website www.friesekunstroute.nl, daar vind je ook de informatie over kosten en voorwaarden voor deelname.
 
Gastexposanten
Kunstenaars uit de Greidhoeke mogen ook gastexposanten van elders uitnodigen om meer verscheidenheid op hun locatie te bewerkstelligen en zo hun locatie nog aantrekkelijker maken voor bezoekers. Kunstenaars van buiten de Greidhoeke, kunnen alleen meedoen als zij exposeren op uitnodiging van een deelnemer in de Greidhoeke (voormalige gemeente Littenseradiel).
 
Gratis kunstwerk
De bezoekers van de Keunstrûte kunnen weer gratis meedoen aan de verloting van een kunstwerk, vervaardigd door één van de deelnemende kunstenaars. Uiteraard is er ook weer de overzichtsexpositie van alle deelnemers in de boerderij van de familie Frankena in Winsum. Deze overzichtsexpositie is tevens het startpunt en informatiepunt van de Keunstrûte.