Friese Kunstroute | Friesland

Nieuws

Persbericht Januari 2019

« Terug naar overzicht

Persbericht 2

Persbericht
 
Winsum – Keunstrûte Littenseradiel vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 en zondag 26 mei. Deze kunst- en atelierroute wordt voor de tiende maal gehouden en is te zien op 27 locaties met ongeveer 70 kunstenaars, amateur kunstenaars, cursisten en kunstenaars in opleiding.
 
Opgave voor deelname nog steeds open.
Op 1 januari sloot de inschrijving voor deelnemers die in de folder van de Keunstrûte vermeldt willen worden.
Belangstellenden, zowel professioneel als verdienstelijk amateur, kunnen zich nog t/m maart opgeven voor deelname aan de Keunstrûte. Zij worden dan alleen nog op de website vermeldt en niet meer in de folder omdat die al opgemaakt is voor de drukkerij.
 
Kunst op 27 locaties
Op 25 en 26 mei gaan diverse ateliers en andere locatie zoals dorpshuizen en kerken open voor het publiek, waar ook dit jaar weer een grote verscheidenheid aan kunstuitingen te bewonderen zullen zijn. In totaal doen er op deze locaties ruim 70 deelnemers mee, zowel individueel als in groepsverband. Binnenkort wordt ook bekend welke kunstenaar dit jaar een kunstwerk voor de gratis loterij gaat leveren.
Meer informatie over de Keunstrûte, de deelnemers en activiteiten rond het tienjarig bestaan is te vinden op de website van de Keunstrûte: www.friesekunstroute.nl