Friese Kunstroute | Friesland

Nieuws

Inschrijven voor deelname aan het Keunstrûte-weekend in mei 2020

« Terug naar overzicht

Inschrijving Keunstrûte Littenseradiel 2020
Het bestuur van Stichting Keunstrûte Littenseradiel nodigt profesionele kunstenaars en verdienstelijke amateurkunstenaars die wonen of werken in de Greidhoeke (voormalige gemeente Littenseradiel) van harte uit om in 2020 aan de elfde editie van deze kunstroute deel te nemen.
Uiteraard is er ook weer de overzichtsexpositie van alle deelnemers in de boerderij van de familie Frankena in Winsum. U kunt zich vanaf nu aanmelden via het formulier op de website, daar vindt u ook de actuele kosten en voorwaarden voor deelname.
 
Gastexposanten
Kunstenaars van buiten de voormalige gemeente Littenseradiel, kunnen uitsluitend meedoen als zij exposeren bij een deelnemer die woont of werkt in de Greidhoeke (voormalige gemeente Littenseradiel).
 
Publiciteit
Wij ondersteunen de Keunstrûte met onze website, folders en posters.
Pijlen worden gebruikt voor de locatieaanduiding. Wij hebben een herkenbare vlag voor iedere deelnemende locatie.
Niet alleen op onze eigen website zorgen wij voor bekendheid maar ook op de regionale en landelijke websites. Ook brengen wij de Keunstrûte door middel van persberichten en publicaties onder de aandacht van het publiek en besteden wij regelmatig aandacht in de regionale kranten en streekbladen.
 
Sluiting inschrijving
Omdat wij meeliften in de publiciteit van het recreatiegebied in de Greidhoeke/Waterland en Noordwest Friesland willen wij graag uw inschrijving voor 1 januari 2020 binnen hebben zodat wij de folders en posters tijdig kunnen laten drukken.